onsdag den 29. oktober 2008

Slæderejsen udskudt et par dage





























Så nærmer vi os snart den første November og det betyder jo at vi skal afsted på hvores efterårstur. Den sidste måned har det frosset rigtig godt, og sundet var begyndt at lægge sig rigtig fint. Men i sidste uge skete så det lidt uheldige at en ordentlig "hyler" lagde vejen forbi Daneborg, og det var altså nok til at rive isen foran DNB ud i Danmarkstrædet. ja.. så kunne vi jo begynde forfra... men isen er da allerede begyndt at lægge sig fint igen. Idag har vi fået Iskort fra DMI, og det hviser at nordpå ser noget bedre ud, flere steder er isen tyk nok til at køre nu, så helt sort ser det ikke ud. Indtil videre er datoen for afgang rykker frem til den 5 Nov.

Igår var Jersper og mig ude og overnatte Det er obligatorisk inden man tager afsted på slæderejse, at man lige tager ud og prøver alt sit grej af.

Ellers sker der såmen ikke det store for tiden, vi har en del moskus der render rundt på stationen og græsser det sidste græs inden sneen for alvor kommer, og i morges løb en af dem ind i 5´er gården hehehe!! gennem hegnet. Det andet kuld vapper er også blevet store nok til at være udenfor, så der er god aktivitet foran Sirihus lige for tiden.