mandag den 1. september 2008

Mørket kommer!

Hej alle! Så er alle fupperne samlet på Daneborg, og vi er de eneste på stationen frem til oktober. Deijligt! Der var enkelte fupper som jeg mødte for første gang for et par dage siden, så de sidste par dage har vi holdt fri og haft nogle "ryste" sammen dage. I lørdags var vi inviteret til mik på Zackenberg forskningsstation så vi fyldte 2 ripper og sejlede til Zackenberg.
I sidste uge havde jeg min kokkeuge, hvilket er en uge som efter min mening bare skal overstås. Man går i køkkenet fra morgen til og aften, og er bare inde i sin egen lille verden. Men hva faen det var jo bare en uge.

Den næste tid skal vi bruge på at få styr på hvores fagområder hver især, så alt spiller til vinterens strabadser, nogle skal bygge slæde, og der skal laves slædehold så træningen med hundene til vinteren for alvor kan begynde. Slædeholdene skulle meget gerne blive sat her i september.

De nye vapper er osse blevet rigtig store og fine, de begynder langsomt at blive mere og mere vilde og frække, små slåskanmpe er allerede begyndt hehe!! Den 5 kommer der et nyt kuld, og jeg mener også der kommer et tredje i oktober, så der er nok med vapper på stationen til jul.

En ting der osse er på vej er mørket, ved 23 tiden er det mørkt heroppe nu, så vinteren er på vej.

Jeg har lagt lidt nye billeder ud for sommeren!

Håber i alle har det godt!!

Vi ses!