søndag den 13. juli 2008

Nu nærmer det sig!!


Så er der kun 3 dage til at jeg tager afsted nordpå. Sommerfuglene er så småt begyndt at finde plads i maven, og lige nu kan jeg faktisk overhoved ikk vente med at komme afsted. I fredags kom jeg hjem fra 9 dages MTB/Vandre ferie i østrig, det var skønt.

Når jeg ankommer til Daneborg på onsdag, starter jeg med at have kokketjansen i 2 dage, hvilket jo er pragtfuldt.. hmm..hehe.. og derefter skal jeg være en uge på Daneborg, hvorefter jeg skal til Ella Ø og være i 3 uger, og ligge depoter ud. Ella Ø skulle være et af de smukkeste steder i Nationalparken så det ser jeg meget frem til.


I må alle have en fortsat dejlig sommer!!




1 kommentar:

Mie Katrine sagde ...

Hey Trolle.
Så er det ved at være tid- puha, det sgu lang tid jeg skal undvære dig. Tænk du kommer afsted, jeg troede ikke rigtigt på det da jeg efter vores DAD koncert, lå hjemme hos dig og kæmpede mod søvnen, mens du uden at trække vejret snakket løs om alt det er Grønlandspjat. "Ja,ja tænkte jeg, kan jeg snart sove" Men selv i min søvndrukne tilstand kunne jeg mærke hvor meget du ville det! Jah, så blev man da helt nostalgisk, hva! Men det sker jo en gang imellem. (selvom jeg ikke er helt stolt af at lydesom en på 80..)
og så er det tid til at skælde ud, du kan da ikke forlade mig! Hvem skal jeg nu gå til koncerter med, hva?!

Men jeg vil med glæde følge med i dine oplevelser, og hade dig for hvert et øjeblik ;)
Nåh, det jo bare et på gensyn og ikke et farvel, det nu meget godt at huske.

Ses min ven, ha' det nu rigtigt dejligt og send mig en tanke i ny og næ..